Wie zijn wij?

Control Payroll is een jong servicegerichte Payrollbedrijf met een groeiend aantal opdrachtgevers en intermediairs in Nederland. Wij bieden Payrolldiensten aan voor het MKB, grote ondernemingen en de overheid. Voor bemiddelingsorganisaties verzorgen wij de volledige backoffice en fungeren wij als intermediair tussen Freelancers / ZZP’ers en bedrijven. Wij verzorgen het gehele administratieve proces, zodat ook deze groep zelfstandigen zorgeloos kan werken.

Onze professionals

Waar alle administratie rondom personeel voor u vaak een noodzakelijk kwaad is, is ‘werkgeven’ ons vak. Onze professionals verstaan hun vak en weten alles wat met werkgeven te maken heeft. Onze werkzaamheden zijn zodanig ingericht dat administratieve processen rondom personeel soepel en secuur worden afgehandeld. Wij kunnen u adviseren over wat het beste is voor uw onderneming. Daarnaast informeren wij u tijdig over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de juridische gevolgen hiervan.

Onze service

Kenmerkend voor Control Payroll is onze persoonlijke aandacht voor elke onderneming. U kunt ons altijd bereiken; per telefoon en of e-mail.  Onze service kent geen grenzen en anders dan andere Payrollaanbieders verwijzen wij u niet alleen maar naar onze website. U krijgt meteen  een professional toegewezen die op de hoogte is van alle ins en out van het Payrollen. U hoeft maar te bellen en hij zorgt dat u de benodigde informatie krijgt. Hij denkt mee met u en is tegelijkertijd ook het aanspreekpunt voor uw werknemer(s).

Kennismaken met ons?

U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Schiedam voor een nadere kennismaking. Of wilt u meteen weten welke voordelen onze Payrolldienst voor u heeft? U kunt bellen naar 010 71 71 571 of e-mailen naar info@controlpayroll.nl.